Despre noi

Fondata in 2008, EUROFLEX TOTAL SRL este o firma romaneasca cu capital integral romanesc. Sediul sau este situat in com. Blejoi, str. Inului nr. 276A, jud. Prahova.
Domeniile principale de activitate ale firmei sunt importul si distributia de furtunuri de mare, medie si mica presiune, racorduri, cuple si accesorii. Toate cele enumerate mai sus sunt produse importate din UE.
In relatia cu clientii EUROFLEX TOTAL isi propune promptitudine, seriozitate si un raport calitate/pret foarte bun. Am constituit un stoc de marfuri aflat in depozitul nostru, pentru ca raspunsul la solicitarile clientilor sa fie rapid. Prin munca depusa am reusit sa ne facem un nume, nume datorat seriozitatii, calitatii si corectitudinii in relatiile de afaceri.
Printre furnizorii nostri se gasesc firme de top din lume cum ar fi: MANN TEKNIK din Suedia, GUTTELING si AMNITEC din Olanda, ALFAGOMMA, CIDAT si CAST din Italia. Totate produsele distribuite de firma noastra sunt fabricate in Europa (livrarile catre clientii nostri din Romania nu au avut nici un fel de reclamatie). Produsele vandute de firma noastra sunt folosite in domenii care necesita un grad ridicat de calitate (petrol, minerit, vidanjare, industria chimica, incarcari/descarcari in porturi, etc.).